Programma controle van heupdysplasie

displasia_anca

Programma controle van heupdysplasie

Reageert op de behoeften en de solicitaçãoes een lange tijd uitgedrukt door de Portugese Kennel Club, door de makers en hun verenigingen en door de eigenaars van de hondachtigen in het algemeen, zal het programma van controle van heupdysplasie.
De Portugese Kennel Club, houder van het boek van de oorsprong van de Portugese en de vertegenwoordiger met betrekking tot honden in Portugal, heeft opgericht een protocol met de Portugese vereniging van dierenartsen zijn gespecialiseerd in huisdieren-APMVEAC.
De APMVEAC zullen beschikbaar zijn om samen te werken met de RAS clubs en verenigingen, aangesloten op het CPC, deze samenwerking, altijd, met voorafgaande toestemming van de CPC.

REGELS VOOR DE INDIENING VAN DE X-STRALEN VOOR HET SORTEREN VAN HEUPDYSPLASIE

X-Ray identificatie
De gegevens die deel van x-ray uitmaken moeten zijn:
Identificatie van de rechter en linker kant van de x-ray
Aantal identificatie van dieren (microchip of tatoeage)
Datum van radiografie
Dierlijke leeftijd
Alleen ontvangen x-stralen van dieren die ouder zijn meer dan 1 jaar oud (kleine, middelgrote en grote rassen) en 18 maanden in reus rassen.
Kenmerken van x-stralen
De x-stralen moeten gehoorzamen de kenmerken van kwaliteit, contrast en juiste positionering.

Classificatie van röntgenfoto 's
* RANG A-NO DYSPLASIE
* RANG B-LAME GEWRICHTEN-BIJNA NORMAAL FEMORAL
* RANG C-LICHTE DYSPLASIE
* KWALITEIT D-MATIGE DYSPLASIE
* RANG EN-ERNSTIGE DYSPLASIE
Classificatie middelen
Er is een mogelijkheid van beroep van classificatie afgegeven. De arts-dierenarts die verzocht, in de eerste lezing dient een brief aanvragen van het beroep.
De brief moet vergezeld gaan van een selectievakje volgorde de APMVEAC met het bedrag van de waarde van het tarief van de resource
Als het is gewijzigd van de eerste indeling, deze waarde zal worden geretourneerd.

Regels voor het verzenden van x-stralen
De radiopgrafia zal worden verzonden, vergezeld van de afgedrukte indiening zelf, door de arts-dierenarts die gehouden zijn de zetel van de APMVEACA.
De x-stralen worden opgeslagen op het hoofdkantoor van APMVEAC.

Mededeling van het resultaat
Het certificaat Lees classificatie wordt toegestuurd aan de arts-dierenarts die de x-stralen heeft verzonden. Wordt toegestuurd dat twee kopieën van een certificaat naar het bestand zelf de arts-dierenarts en een andere voor de huisdiereneigenaar.
De CPC zal worden geïnformeerd over het resultaat van het lezen van de x-stralen van elk van de honden radiographed, en zal zorgen dat deze informatie om te verschijnen op de gegevens vermeld op de respectievelijke LOP.

Afgedrukt om te vullen en verzenden met de x-ray
De dierenarts te doen x-stralen, krijgt het formulier invullen en verzenden met de x-ray naar de Commissie.
Dit formulier moet worden ondertekend door de eigenaar van de dierlijke raddiografado en de dierenarts die de film maakte.

X-Ray lezing prijzen voor leden van de CPC:
De prijs van het lezen voor hondenbezitters die lid van de CPC zijn is 30,00 € (dertig euro) voor elke x-stralen.
De lezing van x-stralen Raças Portuguesas hebben een speciale vermindering van 20%, op de hierboven vermelde waarde.
U bent gegarandeerd de herbeoordeling van de x-ray, die worden vereist door de dierenarts willen zal dat u krijgt een AP het wolvensoort betrokken. In dit geval zal er plaats bij de betaling van een toeslag van 50,00 (vijftig euro) €. Deze waarde wordt geretourneerd als zo ingedeeld in de categorie is minder dan de oorspronkelijke indeling.

APMVEAC 2006

Translate »