Pups van Cão de Gado Transmontano

Pups van Cão de Gado Transmontano

Aandacht

De Portugese Club do Cão de Gado Transmontano bevat informatie over kopieën en strooisel beschikbaar die zijn het eigendom van de partners.

Te dien einde danken wij de partners die ons laten weten over het nesten van haar oprichting, die wilt doorgeven.

Daarom verzoeken wij het verzenden van sommige essentiële gegevens, namelijk: naam en registratienummer van de ouders (LOP/RI), datum van geboorte en de Grondwet van het nest, de locatie, de telefoon en het e-mailbericht van de eigenaar, de naam van de eigenaar.

De Portugese Club Cão de Gado Transmontano verslagen, maar niet garanderen de kwaliteit van afzonderlijke monsters en honden, noch mengen in marketingactiviteiten. Het is aan de koper om alle aspecten die zorgt voor de kwaliteit van het exemplaar vraagt om garanties aan de Schepper.

U kan ons contacteren voor dit doel, met behulp van de e-mailrekening nest

Pups van Partner

Wanneer u koopt een hond moet altijd rekening houden met bepaalde aspecten:

1. Moeten voldoen aan de ouders van het nest te bewijzen hun kwaliteit volgens de raciale parameters. Hoewel zij in CPC niet alle bezitten kunnen exemplaren hebben de dezelfde raciale perfectie. Het is nog steeds belangrijk om te controleren op de afwezigheid van fysieke problemen (defecten) die erfelijke, en daarom worden toegezonden aan nakomelingen worden kan. In het hetzelfde nest kunnen honden met verschillende mate van kwaliteit.

2. Moet kopen de hond met tenminste 2 maanden van leeftijd, op welk punt als volledige spenen leeftijd die gunstiger zijn voor het wijzigen van de omgeving. Het is ook op dit punt die heeft gemaakt het beheer van de eerste vaccins, moeten de hond beschermen tegen ziekten die dodelijk kunnen zijn.

3. De hond moet in goede conditie, alert en speels. Moeten zijn goed uitgerust met radio-ontstoring en bij voorkeur microchipado.

4. De Schepper van hond vaccins bulletin, naar behoren bijgewerkt moet ontvangen en, bent u microchipado, met de teaser van de respectieve aantal microchip.

5. De verklaring van een overdracht van eigendom registratie ontvangt u nog steeds in de CPC, naar behoren ondertekend.

Salvar

Translate »