Ondersteuning van de Club

Ondersteuning van de Club

Wij zijn een jong en dynamisch team, ingegeven door de eisen en behoeften van een gedecentraliseerde verspreiding van canine RAS Portugese rustica, O Cão de Gado 0QP.

Wij geloven dat onze medewerkers onze belangrijkste troef zijn en wij pleiten voor een beleid van actieve verspreiding van de nationale en internationale niveau Race.

Wedden op hooggekwalificeerde medewerkers, erkende, dynamische komen we tot bloei met onze doelstellingen.

Wij waarderen verantwoordingsplicht en autonomie van elke aan de geprogrammeerde groei en nodig dit ras, moet u de top van de zichtbare kwaliteit in 8 lijnen van bloed dat nodig voor internationale erkenning zijn zal te bereiken. Voor dit werk en hulp voor iedereen die geïnteresseerd is.

We hebben al actieve protocollen voor screening heupdysplasie en elleboog nooit vóór gemaakt voor dit ras.

We zullen proberen en we zullen link nieuwe protocollen mogelijk het niveau van andere trauma's serie van pathologieën, essentieel voor de juiste groei en goede fokken van elke canine ras, vooral in de reus rassen zoals onze CGT.

We zijn op zoek voor nieuwe partnerschappen, vaak met als belangrijkste doelstelling, geven onze partners voordelen voor goede prestaties in de oprichting van het ras of eenvoudig onderhoud van hetzelfde. Vormen van ons team met de meest gekwalificeerde en bereid om te omhelzen nieuwe uitdagingen!

Wij wedden op de gecontroleerde groei van het RAS en we hebben unieke mogelijkheden met diep kenner van de CGT en haar oorsprong. We kijken voor innovatieve mensen met enorme bereidheid om bij te dragen tot het succes van onze projecten en doelstellingen.

Versterk ons team CPCGT!ondersteuning

 

Translate »