Cãominhada CPCGT Porto, Foz do Douro rivier

De Portugese Club doen Cão de Gado 0QP gehouden op 13 December 2014 dagen in de haven, meer in het bijzonder aan de monding van de datum "CÃOminhada CPCGT", die featured de lokale organisatie en begeleiding van onze geassocieerd met António Pedro Reis, met de sponsoring van Portugal Luposan (Sr. Fernando Teixeira. Vasco Vieira), die werkte samen met t-shirts bedrukt met het logo van de Club en voeden monsters, en Huss (Mr João Pinto), die werkte samen met geschenk tas die monsters van diervoeders en mok bedrukt met het logo van de Club.
Woonde 12 Cães de Gado 0QP en andere 4 poten die de sterren waren, het doel van aandacht, in het harmonieus samenleven tussen zichzelf en hun metgezellen.
Wij willen benadrukken nog steeds uitstekende reportage en video gemaakt door Elisabete Mieiro, Fernando Fonseca en Pedro Mieiro. Alle onze oprechte en diepe dankbaarheid.
We hebben om te registreren onze dank aan alle degenen die wilt koppelen aan dit ons initiatief en CÃOminharam met ons langs de mond voor drie uur en bijgedragen tot de verspreiding van het RAS.
Alle onze goed daar is, tot de volgende CÃOfraternização!

 

 

Translate »