Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden bepalen uw gebruik van de site van de Portugese Club do Cão de Gado 0QP (CPCGT).

De CPCGT behoudt zich het recht voor om, zonder voorafgaande kennisgeving, de voorwaarden hier vermeld.

Doelstellingen van de site

Deze site wordt beheerd door CPCGT en beoogt het verspreiden van informatie over de Portugese gevonden Race, Cão de Gado 0QP.

Correctie van informatie

Hoewel het is bedoeld om de nauwkeurigheid te garanderen en actualisering van de informatie, de CPCGT niet de garantie dat ze niet kunnen worden gedetecteerd vervalt of hiaten in de verstrekte informatie.

Als u elk onjuist vindt, vereisen sommige verduidelijking of wilt u om suggesties te doen kan communiceren met de CPCGT door de cp.caogadotransmontano@gmail.com-e-mailaccount of contactpersonen vermeld op deze site.

Gebruik en de reproductie van de inhoud

De beschikbare informatie op deze site is gratis en kan vrij worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden mits de bron van informatie wordt vermeld.

De inhoud, informatie, logo's of andere afbeeldingen op deze site gepubliceerd behoren aan CPCGT of aan andere personen en entiteiten en hebben auteursrecht.

Om het even wie van hen kan niet worden gereproduceerd of gewijzigd voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming.

Externe links

Links naar externe websites van derden worden geleverd alleen voor gebruik.

De CPCGT wijst elke verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid en de kwaliteit van gegevens in externe sites waarnaar wordt verwezen om toegang tot gerelateerde informatie.

De CPCGT is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van de ook externe sites waarnaar wordt verwezen.

Toegankelijkheid

Het CPCGT streeft naar, voor zover mogelijk, ervoor zorgen dat deze site toegankelijk is voor alle soorten gebruikers, willen voldoen aan de eisen van gebruikers met speciale behoeften.

Verwijzigingen voor de website van de Club van de Portugese doen Cão de Gado 0QP

De CPCGT kan websites beheerd door derden bevatten links naar uw site, aangezien de inhoud van sites van derden niet aanstootgevend zijn of inbreuk maken op enige wettelijke bepaling.

Als u wilt voorkomen dat gebroken links als gevolg van structurele veranderingen, de link naar de website van CPCGT, waar mogelijk, plaatsvinden naar de home page (http://cp-caodegadotransmontano.com).

Translate »